Hvilken pendel for et katedraltak?

plafond cathédrale
katedraltak, fransk Haussmanian leilighet

En lysekrone eller pendel inntar en viktig plass i interiørdekorasjonen.

Disse lysene gir et mer moderne preg til et rom og gir optimal belysning. De kommer i forskjellige former og størrelser og kan installeres i en rekke rom.

Når det gjelder å lyse opp under et katedraltak, utgjør lysekroner og pendellys hele forskjellen.

6Men hemmeligheten bak en vellykket innredning er høyden. Så hvordan sikter du riktig? Følg veiledningen!

Hvilken pendel til et katedraltak?

Hvor høy er fjæringen?

I stuen

Er du ute etter å lyse opp en lenestol eller et lesehjørne?

Plasser fjæringen 30 til 40 cm over målområdet.

Denne perfekte høyden garanterer presis belysning og fremheving av møblene.

Hvis du sikter mot hele rommet med en sentral pendel, er det 1,80 m.

Under et katedraltak blir det flott kunst!

Over spisebordet

For et hyggelig måltid, sikte på en høyde på 1,70 m for fjæringen. Dette vil fremheve bordet ditt, samtidig som det skaper en varm og innbydende atmosfære for gjestene dine.

På soverommet

Gjør soverommet ditt til et tilfluktssted for fred ved å installere pendellampen mellom 1,80 og 2 m fra gulvet. Denne høyden vil sikre en skånsom spredning av lys, perfekt for et avslapningsrom.

Lysekroner:

< /a>

I stuen

For en koselig atmosfære, plasser lysekronen din 30 til 40 cm over objektet du vil belyse. Du vil dermed skape et koselig hjørne, perfekt for avslapning. For en sentral lysekrone er 1,80 m den ideelle høyden. Du vil dra nytte av optimal belysning og innredning som er et magasin verdig.

Over spisebordet

For en uforglemmelig måltidsatmosfære, velg en lysekrone 1,60 m fra bakken. Det vil spre et behagelig lys rundt hele bordet, samtidig som det letter utveksling mellom gjester.

På soverommet

For optimal belysning, plasser lysekronen mellom 1,90 og 2 m fra bakken. I denne høyden vil soverommet ditt bades i mykt, avslappende lys, perfekt for avslappende søvn.

Hvert rom har sine særtrekk, og hver lysarmatur har sin ideelle høyde. Husk at disse figurene er spesielt designet for katedraltak. Gå til Ambiance Luminaire for å finne den sjeldne perlen som vil lyse opp interiøret ditt. Lys opp hjemmet ditt med stil, i riktig høyde!

En lire plus

hall d'entrée
À quelle hauteur mettre un lustre ou une suspension ?

Laisser un commentaire

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.